FAQ

Vi har samlet Dea Kudibals mest stillede spørgsmål her.

Hvornår kan jeg forvente, at min ordre ankommer?

Hurtig levering er vigtig for os, derfor forsøger vi at afsende alle pakker inden for 1-2 arbejdsdage. Du er altid velkommen til at kontakte os for præcis information om din ordre. Hvis der skulle opstå et problem med din ordre, vil vi kontakte dig d

Har i et showroom eller butik hvor man kan se jeres kollektioner?

Dea Kudibal har ikke selv butikker eller et showroom. Men vi hjælper dig gerne med at finde forhandlere. Kontakt os via chatten nede i hjørnet af skærmen, så hjælper vi dig gerne.

Hvor afsendes ordren fra?

Ordren vil blive afsendt fra vores lager i Danmark. Du kan læse mere om leveringer her.

Hvilke betalingsformer accepterer I?

For at kunne placere en ordre hos Dea Kudibal, skal du have et gyldigt betalingskort. Når du placerer en ordre med dit betalingskort, vil beløbet blive reserveret på din konto. Når ordren er afsendt, vil betalingen blive trukket fra din konto og over

Jeg har lagt en ordre på Miinto

Hvis du har nogen spørgsmål angående Miinto ordrer eller oplever problemer med din ordre, så kontakt venligst: Miinto Customer Service. Du kan sende en direkte besked, anvende deres 24-timers chat funktion eller ringe til dem.

Hvordan kan jeg få rabat?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag 10% rabat på dit første køb. Vær den første til at få adgang til nye kollektioner og specielle tilbud, få inspiration og udforsk Dea Kudibal Universet.

Bliver mine personlige oplysninger holdt privat?

Hvilken type personoplyser indsamler vi?. Vi indsamler information som f.eks. din IP-adresse, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, mobilnummer, kreditkort og anden relevant information i forbindelse med, at du placerer en ordre på vores websh

Hvad er fordelene ved at tilmelde sig jeres nyhedsbrev?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du være den første til at få adgang til nye kollektioner og specielle tilbud, få inspiration og udforske Dea Kudibal Universet. Du får også 10% på din første ordre.

Hvordan kan jeg afmelde mig jeres nyhedsbrev?

I bunden af alle e-mails fra Dea Kudibal finder du et "afmeld" eller "unsubscribe" link. Følg venligst linket og tillad op til et par dages responstid for afmeldingen at træde i kraft. Du kan muligvis modtage andre e-mails i løbet af denne periode.

Kan jeg betale med Klarna?

Du kan desværre ikke betale med Klarna på vores danske site. Du kan læse mere om vores betalingsmuligheder her.