Jeg kan ikke betale for min ordre, hvad skal jeg gøre?Opdateret 10 months ago

Vi beklager meget at høre, at du har problemer med at gennemføre din ordre. Vi vil forsøge at guide dig gennem nogle mulige løsninger her.

1. Vær venlig at kontrollere, at du er på den korrekte webshop. Hvis du er en dansk kunde, kan du kun placere en ordre på www.deakudibal.dk.

2. Kontroller, at dit foretrukne kort er angivet som en betalingsmetode på www.deakudibal.dk.

3. Hvis din side fryser, skal du slette cookies og cache-hukommelse i din browser. Luk alle browserfaner og prøv igen.

4. Hvis du stadig har problemer, bedes du kontakte os via vores chat, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.