Ordre

Her kan du finde information om ordrer fra Dea Kudibal.

Hvordan placerer jeg en ordre?

Du kan nemt placere en ordre på www.deakudibal.dk. 1. Start med at navigere til et produkt. Du kan gøre dette enten via vores forside, vores topmenu eller ved at søge i øverste højre hjørne. 2. Vælg farven og din størrelse. Hvis en størrelse er marke

Hvor bliver ordren afsendt fra?

Ordren vil blive afsendt fra vores lager i Danmark. Du kan læse mere om leveringer her.

Hvornår bliver jeg opkrævet for min ordre?

Når ordren er blevet afsendt, vil beløbet blive trukket fra din konto. Du kan læse mere om vores betalinger her.

Jeg kan ikke betale for min ordre, hvad skal jeg gøre?

Vi beklager meget at høre, at du har problemer med at gennemføre din ordre. Vi vil forsøge at guide dig gennem nogle mulige løsninger her. 1. Vær venlig at kontrollere, at du er på den korrekte webshop. Hvis du er en dansk kunde, kan du kun placere e

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse, hvad skal jeg gøre?

Venligst tjek din spam-mappe eller uønsket post i din e-mail-konto. Hvis du stadig ikke har modtaget den inden for et par timer, bedes du kontakte os via chat.

Hvordan kan jeg finde mit ordrenummer?

Når du har placeret din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail, der indeholder dit ordrenummer. Ordrenummeret starter med "DK" efterfulgt af et femcifret nummer.