Jeg har returneret min ordre, hvor lang tid tager det at få refunderet beløbet?Opdateret 2 months ago

Hvis du allerede har returneret ordren, men endnu ikke har modtaget refunderingen, skal du være opmærksom på at vi refunderer betalingen til den samme betalingsmetode, som du brugte da du betalte for ordren.

Bemærk at vi ikke sender en e-mail til dig, når returpakken ankommer på vores lager. For at se om vi har modtaget din returpakke, kan du tjekke pakkens sporingsnummer som fremgår af indleveringskvitteringen fra GLS.

Du hører fra os angående din returpakke, når denne er blevet returbehandlet hos os indenfor 10 hverdage efter returpakken er modtaget på vores lager. Herefter kan der gå yderligere nogle dage, før pengene er tilgængelige på din konto afhængig af din bank og kortudsteder.