Hvordan placerer jeg en ordre?Opdateret 10 months ago

Du kan nemt placere en ordre på www.deakudibal.dk.

1. Start med at navigere til et produkt. Du kan gøre dette enten via vores forside, vores topmenu eller ved at søge i øverste højre hjørne.

2. Vælg farven og din størrelse. Hvis en størrelse er markeret med et kryds, er den desværre udsolgt.

3. Tryk på "Læg i kurv".

4. Her skal du markere "Du skal acceptere vores vilkår og betingelser, før du kan fortsætte" og derefter trykke på "Checkout".

5. Udfyld din e-mailadresse, land, fornavn, efternavn, firma (valgfrit), adresse, postnummer, by og telefonnummer. Tryk nu på "Fortsæt til levering".

6. Vælg en forsendelsesmulighed og tryk på "Fortsæt til betaling".

7. Vælg, hvilken betalingsmetode du vil bruge. Enten Klarna eller kreditkort. Tryk på "Fuldfør ordren".

8. Et pop-up-vindue åbnes, og du kan fuldføre betalingen.

9. En bekræftelsesside vil nu åbne, og du har succesfuldt placeret en ordre.

Læs mere om at placere en ordre her.