dea-kudibal-dk logo
dea-kudibal-dk logo

Alle artikler

CSROpdateret a year ago

Når du køber en vare fra Dea Kudibal, er du garanteret at detaljerne er velovervejede og bevidst taget hensyn til. Ikke blot når det kommer til design og kvalitet, men også med respekt til at vælge materialer med betragtning til miljøet, og til de mennesker der er involveret i produktionen af designet.

Vores grundlag for at arbejde hen mod en mere bæredygtig fremtid er, at vi har de rigtige politikker på plads, der udtrykker vores synspunkt om sociale og miljømæssige problematikker, samt for dyrs rettigheder. Derfor har vi fastlagt følgende politikker, som er aftalt og underskrevet af vores leverandører:

- Code of conduct

- Child labour

- Animal welfare

- Chemical restrictions

Børnearbejde politikken er en politik, der er etableret for at forhindre tilfælde af børnearbejde i at dukke op. Den er ment til at sikre at der i tilfælde af, at der bliver opdaget et arbejdende barn (hvilket ifølge Code of Conduct er meget begrænset), er en klar aftale om at barnet er sikret en uddannelse eller tilsvarende indkomst. Sidste nævnte omfatter imidlertid ikke lignende arbejde, men tilladte arbejdsvilkår. Dyrevelfærdspolitikken har fokus på de 5 Dyrefriheder, som er at alle dyr skal behandles godt igennem hele deres levetid.

De kemiske restriktioner er en liste over kemikalier, der er forbudt eller begrænset i vores produkter. Enten for at sikre vores forbrugerens sundhed, arbejdernes sundhed eller for at beskytte miljøet. For at forhindre disse forbudte eller begrænsede kemikalier har vi et testprogram, hvor vi tester for at sikre, at vores produkter ikke indeholder nogen af de forbudte kemikalier.

Vi afviser tanken om at være i stand til at ændre verden alene, og derfor tror vi på tætte partnerskaber med vores pålidelige og langsigtede leverandører, der er i stand til at lære og vejlede os i at træffe mere bæredygtige valg. Vores leverandører gennemgår sociale revisioner mindst hvert andet år, hvor vi kontrollerer, at arbejdsvilkårene altid er bibeholdt. Vi arbejder konstant på at udvikle vores program om bæredygtighed overfor vores leverandører, men også med hensyn til designprocessen. Så hold øje med eventuelle fremtidige opdateringer, når vi udvikler os på denne rejse. Hvis du er ivrig efter at lære mere, så tager vi gerne imod spørgsmål.

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej